OM OSS

Välkommen hit ska du vara…

Att ta hand om sin mun och tandhälsa ligger i tiden och känns aktuellt i takt med att allt fler människor inser att tänder är viktiga och det krävs engagemang av en själv för att må bra. Vi vill känna oss fräscha i munnen och gärna ta till oss vad vi själva kan göra för att bibehålla en sund och frisk mun.

Vi får allt mer kunskap om vikten att vara frisk i sin mun för att må bra i hela kroppen.
Jag utbildade mig till tandhygienist och tog min examen år 2000 och har sedan dess arbetat i yrket på olika arbetsplatser både i Sverige och utomlands. Jag är en drivande och energisk person och har alltid varit nyfiken av mig och vill veta mer. Det finns oändligt att lära inom tandvård.

Jag har tidigare arbetat drygt 5 år på specialistklinik för parodontologi(tandlossning) och jag har en gedigen erfarenhet från såväl privat vård som folktandvård i Halland. Jag startade eget företag år 2005 och har sedan dess skapat ett stort nätverk inom tandvården i hela hallands län. Jag har tidigare även arbetat som konsult åt tandläkare som behöver hjälp med tandhygienistbehandlingar i Halland och Skånes län. Jag har startat min tandvårdsklinik i centrala Halmstad nov 2016 och har numera även två tandläkare på plats sen 2 år tillbaka. Tandläkare Martin Artman som är verksam hos oss har en gedigen erfarenhet i yrket då han har haft egen privat tandläkarpraktik med sin fru i Skaraborgs län och därefter arbetat i Folktandvården innan han började arbeta hos oss. Han arbetar även en del av sin tid hos Oral Care ett mobilt tandvårdsföretag.

Vi har även ytterligare en mycket duktig tandläkare Jan Renström som arbetar hos oss vid behov med avancerad tandvård såsom kirurgi och implantat behandlingar med flerårig erfarenhet med operationer och behandlingar.

Våra tandsköterska Anncie har lång erfarenhet från olika privata kliniker och Tayma är utbildad tandläkare i Syrien. Tayma arbetar hos oss som tandsköterska och pratar arabiska.

Önskar du boka tid hos oss eller behöver du rådgivning. Mejla oss på bokning@dailydental.se.
Varmt välkommen med din kontakt!

JOBBA HOS OSS

Välkommen att söka jobb hos oss på DailyDental. Hittar du ingen ledig tjänst som passar kan du göra en intresseanmälan.
Vi ser fram emot din ansökan!

Jobb tandhygienist i Halmstad