OM OSS

Välkommen hit ska du vara…

Att ta hand om sin mun och tandhälsa ligger i tiden och känns aktuellt i takt med att allt fler människor inser att tänder är viktiga och det krävs engagemang av en själv för att må bra. Vi vill känna oss fräscha i munnen och gärna ta till oss vad vi själva kan göra för att bibehålla en sund och frisk mun.

Vi får allt mer kunskap om vikten att vara frisk i sin mun för att må bra i hela kroppen.
Jag utbildade mig till tandhygienist och tog min examen år 2000 och har sedan dess arbetat i yrket på olika arbetsplatser både i Sverige och utomlands. Jag är en drivande och energisk person och har alltid varit nyfiken av mig och vill veta mer. Det finns oändligt att lära inom tandvård.

Jag har arbetat drygt 5 år på specialistklinik för parodontologi(tandlossning) och jag har en gedigen erfarenhet från såväl privat vård som folktandvård i Halland. Jag startade eget företag år 2005 och har sedan dess skapat ett stort nätverk inom tandvården i hela hallands län. Jag har tidigare även arbetat som konsult åt tandläkare som behöver hjälp med tandhygienistbehandlingar både i Kungsbacka och även i Skånes län. Jag har 2016 startat min egen tandvårdsklinik i centrala Halmstad och har numera även en tandläkare på plats 1-2 dagar per vecka. Tandläkare Martin Artman som är verksam hos mig har en gedigen erfarenhet i yrket då han har haft egen privat tandläkarpraktik med sin fru i Skaraborgs län och därefter arbetat i Folktandvården innan han hittade till mig. Han arbetar även en del av sin tid hos Oral Care.

Jag har sedan en kort tid tillbaka även samarbete med Oral Care som är ett företag som arbetar med mobil tandvård med uppsökande verksamhet på äldreboenden. Jag arbetar vissa dagar per vecka med Oral Care och är då mobil i hela södra halland såsom Laholm, Halmstad, Oskarström, Torup och Falkenberg. Det känns inspirerande och härligt att kunna göra en insats med de äldre patienter som inte har möjlighet att söka sig till mig på kliniken.

Har du behov av min hjälp är jag självklart villig att hjälpa dig med dina önskemål. Hör av dig!!

Linda Hazebroek, Leg. Tandhygienist

JOBBA HOS OSS

Välkommen att söka jobb hos oss på DailyDental. Hittar du ingen ledig tjänst som passar kan du göra en intresseanmälan.
Vi ser fram emot din ansökan!

Det finns inga lediga tjänster att söka

ALLMÄNNA FÖRFRÅGNINGAR

  • 035-100 622
  • info@dailydental.se

  • Stellan Mörners gata 14
    302 26 Halmstad

Öppettider kliniken

Jag har varierande öppettider beroende på mina patienters önskemål.
Vid bokningsförfrågan, allmänna frågor eller andra synpunkter: vänligen ring 035-100 622 så hittar vi en tid som passar just dig!
Har du inte tid att ringa, skicka gärna ett mejl så återkommer jag alltid inom ett par timmar.
Välkommen till mig på Nissastrand!