TANDHYGIENIST BEHANDLING I HALMSTAD

Söker du en tandhygienist i Halmstad. Tandhygienist Linda Hazebroek på DailyDental i Halmstad ta hand om dina fina tänder, dessutom arbetar hon förebyggande för en bättre munhälsa. Till Example erbjuder hon tandundersökning, tar bort tandsten, förebyggande behandling mot tandlossning, men även specialistbehandling av tandlossning, tandblekning och estetisk tandvård. Boka in din tandhygienist behandling idag, och besök hos för en bättre och god munhälsa.

Linda har gjort sitt tandhygienistutbildning i Umeå. Hon har många års erfarenhet av behandling. Linda jobbar aktivt med smärtlindring och tandvårdsrädda patienter.

Boka tandhygienist

Vilken behandlingar gör en tandhygienist

Undersökning och munhälsoinformation:

För att kunna få en god inblick i vem vi möter som patient, så för att kunna ge den bästa tänkbara behandlingen. Just för dig är det viktigt att vi får en helhetsbild av vem just du är som patient. En uppdaterad hälsodeklaration är därför som grund till en viktig del av undersökningen.

Mediciner:

Det är många mediciner som påverkar tandhälsan negativt, samt även vissa sjukdomar eller hälsotillstånd. I så fall kräver det mer uppmärksamhet av oss vid Ert besök. Därför frågar vi alltid efter medicinlistan. Om Ni har de, då rekommenderar vi att ta med det vid Ert första besök.

Röntgen:

Röntgen undersökning är viktig så att vi har ett utgångsläge vid behandlingen. Detta är speciellt viktigt för att vi i framtiden kan se eventuella förändringar med Ert tandstatus. Med hjälp av röntgen kan vi se karies (hål i tänderna), struktur på käkbenet dvs risk för tandlossning, men även andra förändringar såsom infektioner i tandrötter och även tandsten kan ge sig synes på en röntgenbild. Detta kan orsaka tandlossning om det blir omfattande mycket.

Kontroll:

Vid undersökningen kontrollerar vi din munslemhinna, såsom din tunga och bettförhållande ser bra ut. Eller om vi ser några som helst avvikelser. I så fall kan vi med ditt samtycke skicka dig vidare till tandläkare eller specialist som ingår i vårt nätverk.

Information:

Linda våran tandhygienist på DailyDental i Halmstad ger även information. Dessa information inkluderar  instruktion om nödvändig daglig tandvård i hemmet. Allt detta för att kunna förebygga problem med tandhälsan i framtiden. Vi ger dig tips och råd om diverse hjälpmedel som finns att använda och som passar just dina tänder.

Rengöring:

Tandhygienister är ett legitimerat yrke, som behandlar både karies, tandköttsinflammationer och tandlossning. De avlägsnar tandsten, missfärgningar och polerar, putsar och kan med olika preparat förebygga ilningar/isningar i tänder. De sätter diagnoser inom karies (hål i tänderna) och parodontit (tandlossning). Behöver ni behandling av en tandläkare, då bokar vi in en tid på kliniken enligt era önskemål.

Stödbehandling:

Tandhygienist Halmstad: Problem med tänderna behöver omsorg och regelbundna kontroller och stödbehandlingar. Dessa planerar vi in tillsammans. Det är viktigt att vi följer upp behandlingarna och att vi får ett stopp på sjukdomsförloppet.

Profesionell Tandblekning:

Estetiska behandlingar är något vi har jobbat med i många år. Vi använder Air-flow och med en speciell putspasta putsar dina tänder för att avlägsna ytliga missfärgningar, som orsakas av snusning, rökning, vin, kaffe, grönt te, te eller olika mat och drycker med färgämnen i. För kraftigt missfärgade tänder kan vi erbjuda blekning för att få vitare tänder. Vi använder Brilliant Smile metoden. Menvi  kan ordna så att du kan bleka i hemmet själv eller att det utförs på kliniken i behandlingsstolen.

Vill du få fina vitare tänder med en professionell tandblekning i Halmstad? Vi på DailyDental Tandvård har mer än 15 års erfarenhet av blekning och gör en tandundersökning och bleker dina tänder på en sittning. Du får fina vitare tänder till ett mycket bra pris hos oss. För mer information om tandblekning priser?

Frisk tandhälsa:

Vi rekommenderar en regelbunden kontakt med tandhygienist, för att bibehålla ett gott hälsotillstånd i munnen. En god vana är att besöka kliniken 1-2 ggr per år, där du  får du information om din tandhälsa och alla tänderna blir rengjorda.

Smärtlindring/ Bedövning:

I fall du är känslig i tandköttet vid behandling, dåkan du alltid få bedövning. Det finns olika bedövningar som vi använder, såsom Oraqix, en bedövningsgel som appliceras i tandköttsfickan vid fördjupade fickor eller längs tandköttskanten. Denna variant verkar efter ca 30 sek och effekten håller i sig i ca 20 minuter. Är du extremt känslig, då används traditionell bedövning eller vid önskan THE WAND.

Jag använder även THE WAND, som är en  datoriserad bedövningsmaskin som injicerar bedövningsmedlet under lågt kontrollerat tryck. Det betyder att hastigheten för injiceringen av medlet ligger långt under patientens smärttröskel och därmed upplever patienten inga obehag vid användning av denna typ av injicering. Denna typ av bedövning är att föredra vid obehagskänsla, tandvårdsrädsla eller vid behandling av små barn. Jag har lång erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter och har även gjort mitt specialarbete om tandvårdsrädsla under min utbildning.

Priser:

Vi håller oss till humana priser inom tandhygienist behandlingar. För oss är det viktigt att patienten känner att priset matchar behandlingens, samt längd och kvalité. Vi är noggrann och patienten, vilket innebär att de skall känna sig ren i munnen när vi är klara med behandlingen. Priset för tandhygienist behandling varierar, på grund av hur situationen är i munnen. Mycket tandsten eller lite tandsten, risk för tandlossning, har tandlossning med djupa tandköttsfickor etc. En enkel basundersökning av fickor samt en behandling som avser tandstensborttagning uppskattas till ett cirka pris mellan 850-1250 kr. För mer prisinformation ta gärna kontakt med mig via telefon eller mejl.

Frågor:

Om du har frågor om behandlingar, såsom andra funderingar kan Ni alltid kontakta oss. Vi hör alltid av oss inom 24 timmar.

Behandling: boka direkt

1177 – Om du inte har råd med tandvård

Ibland kan du behöva tandvård, fast du inte har råd att betala för den. I så fall kan det finnas olika lösningar som ändå gör att du kan få den tandvård du behöver. Du kan få en avbetalningsplan eller ansöka om ett lån till exempel.Vill du betala med faktura, eller ansöka en delbetalning på din behandling fråga personalen på DailyDental. Klick på länken och hittar DailyDental även på vårdguiden 1177.

Faktura / Delbetalning
Vårdguiden 1177
DailyDental på 1177

BOKA TANDHYGIENIST

ALLMÄNNA FÖRFRÅGNINGAR

  • 035-100 622
  • bokning@dailydental.se

  • Stellan Mörners gata 14
    302 26 Halmstad

Öppettider kliniken

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag09:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
LördagStängt
SöndagStängt