BEHANDLINGAR

Lagningar

Orala sjukdomar såsom (karies) är de vanligaste av de kroniska sjukdomarna, och är viktiga folkhälsoproblem på grund av deras prevalens, deras inverkan på individer och samhället. Munnen är ett spegel till hur kroppen mår och kvaliteten av maten man äter. karies kan utbreder sig till tands nerven och orsakar vidare infektioner som kan i vissa fall vara allvarliga som kan orsakar smärta och lidande, därför att vara kariesfri i munnen är av stor vikt.

Vårt mål att man ska vara kariesfri i munnen genom båda förebyggande åtgärder, råd och fluor behandlingar. Eftersom tanden förlorar en del av sig när den blir karierad, försöker vi återställa tandens anatomi som det brukar vara så gott det går, smärtfritt, samt så estetisk tillfredsställande som möjligt.

Vi har ett brett val av lagningsmaterial som passar till olika situationer, vi tar hänsyn till vad patienten behöver och diskutera alternativen innan vi sätter igång behandlingen.

Rotbehandlingar

Genom kunskap och erfarenhet kan vi utföra rotbehandlingar som är hållbara med hög kvalitet och precision och så smärtfritt som möjligt.

Vissa tänder går inte att rotbehandlas pga fraktur eller omfattande tandförlust därför ett bättre alternativ kan diskuteras med patienten.

Kronor och broar

Protetiska Behandlingar som (kronor) kan vara bra i vissa fall. Där är det omfattande förlust av tandsubstans som hindrar oss att laga tanden.
På vissa luckor är det bättre ibland att man väljer en (bro) för att stänga luckan än att ersätta den med ett annat alternativ. Eftersom behandlingen omfattar slipning av tänder, tar vi hänsyn till precision och att vara så konservativ som möjligt, Tänderna täcks med en tillfällig krona, bro eller lagnings material, som skyddar tanden tills framställningen av kronan/bron är klar. En stift förändring i tanden kan behövas ibland om det inte finns mycket av tandsubstans kvar.

Vi väljer utifrån ett brett val av material, med våran duktiga lab teknikern. kan vi båda nå ett optimal resultat som är estetiskt tillfredsställande båda till oss och patienten.

Implantat/ kirurgi

Borttagning av dåliga tänder behöver göras pga omfattande karies eller infektioner som inte läcker ut. Detta görs av oss med hjälp av rätt teknik, erfarenhet och så konservativt som möjligt för att inte orsaka benförlust som är viktig för en eventuell implantatbehandling.

Vi gör operativ borttagning av tänder, såsom visdomständer eller övriga rotrester med hänsyn till att jobba sterilt (höggradig renhet) som har stor betydelse till att minska efter besväret och undvika postoperativa infektioner.

Implantat behandling görs hos oss och benaugmentationer i överkäken.

Vi använder mest nu ​straumann.​ Som är känd att vara bäst över hela landet,och som har livstid guarantee på implantat.

Tider och priser:

Vi ligger så nära till referenspriset, då är det ett stort fördel.Eftersom tandvårdsbehandlingar är kostsamma tar vi hänsyn till att priset är lämpligt med det jobbet man utför.

  1. Vi erbjuder snabba tider för undersökningar, och behandlingar blir klara under relativt kort period. Med tanke på att vi jobbar även på helger finns det möjlighet att arbeta mer effektivt.
  2. Om man kommer att fortsätta med rotbehandlingen av en tand som man har kommit för på ett akut besök, debiterar vi inte extra kostnad för första akuta behandlingen på tanden.
  3. Det finns i särskilda fall möjlighet att delbetala kostnader på de behandlingarna som är mer omfattande och kostsamma.
  4. Om du undrar eller har frågor Ring oss

Om Mig

Jag Heter Aseel Bahr, utbildad som allmäntandläkare i Dubai, har svensk legitimation godkänns av karolinska institut. har 5 års erfarenhet med allmänna tandvårdsbehandlingar, 2 år erfarenhet med implantat behandlingar och komplicerade kirurgier. Jag blev inspirerad av min mamma som jobbar aktivt och är protetiker i Dubai. Därför intresset att vara tandläkare har jag haft sedan barndom.
Min multikulturell bakgrund ger mig insikt av hur man behandlar olika patienter från olika bakgrund och med varierande behandlings krav. Att bemöta patientens önskemål och göra vad är bäst för patienten är prioritet ett för mig.

Dessutom har jag krav på mig själv att alltid utveckla och lära mig nytt, uppdatera mig på tandvårdsmarknaden, genom kurser och utbildningar.
Jag älskar att måla i min fritid har gjort konstutställningar båda i Sverige, i Dubai och USA
Kolla min hemsidan: www.aseel.se

BOKA TANDLÄKARE

ALLMÄNNA FÖRFRÅGNINGAR

  • 035-100 622
  • info@dailydental.se

  • Stellan Mörners gata 14
    302 26 Halmstad

Öppettider kliniken

Måndag Varierande öppettider
Onsdag Varierande öppettider
Fredag Varierande öppettider
Lördag – Söndag Stängt