AKUTTANDVÅRD – AKUT TANDLÄKARE I HALMSTAD

Har du akute problem/ akuta besvär och söker du akut vård av en tandläkare under helgen i Halland? Vi är alla mycket erfarna med flerårig tandvårdserfarenhet i bagaget.  Dessutom är vi stolta över att några av landets främsta tandläkare arbetar hos oss.

Boka akut tandvård

Akut tandläkare eller tandhygienist

För dig som har tandvärk, såsom skadat eller slagit ut en tand eller har andra akuta tandvård problem.

Till exempel om du lider av någon form av tandvärk, slagit ut en tand eller tappat en lagning så erbjuder vi på DailyDental akut tandvård . Du som patient kan  vara trygg i vetskapen om att ditt välmående alltid står i fokus. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

För att boka akuttandvård hos oss kan du antingen boka online eller ringa oss på telefon. Men du kan även komma upp till kliniken på Stellan Mörners gata 14 i Halmstad. Om du väljer att komma direkt till kliniken kan viss väntetid förekomma. Även om vi gör allt för att du ska få hjälp så snart som möjligt. Välkommen att kontakta oss via bokning@dailydental.se

1177 – Om du inte har råd med akuttandvård

Ibland kan du behöva tandvård fast du inte har råd att betala för den. I så fall kan det finnas olika lösningar som ändå gör att du kan få den tandvård du behöver. Du kan få en avbetalningsplan eller ansöka om ett lån till exempel.Vill du betala med faktura eller ansöka en delbetalning på din behandling fråga personalen på DailyDental. Klick på länken och hittar DailyDental även på vårdguiden 1177.

Faktura eller delbetalning av din tandvårdsbehandling

Vid en akut undersökning fastställer tandläkaren och tandhygienisten ditt behov av tandvård och lägger fram en plan för vad du behöver åtgärda och hur du kan betala din faktura genom en delbetalning.

Faktura / Delbetalning
Vårdguiden 1177
DailyDental på 1177

BOKA AKUT TANDVÅRD

ALLMÄNNA FÖRFRÅGNINGAR

  • 035-100 622
  • bokning@dailydental.se

  • Stellan Mörners gata 14
    302 26 Halmstad

Öppettider kliniken

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag09:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
LördagStängt
SöndagStängt