AKUTTANDVÅRD – AKUT TANDLÄKARE I HALMSTAD

Har du akuta problem/ akuta besvär och söker du akut vård av en tandläkare och har svårt att få tid på annan klinik? Vi är alla mycket erfarna med flerårig tandvårdserfarenhet i bagaget och vi är glada att kunna ge dig en snabb tid för behandling. Hos oss är det ingen väntetid och på vår klinik fungerar det exakt på samma sätt som hos andra privata kliniker eller folktandvårdskliniker. Du får som patient samma rabatt från försäkringskassan som hos andra kliniker. Vi håller också koll på ditt högkostnadsskydd så att du inte går miste om ersättning.

Boka akut tandvård

Akut tandläkare eller tandhygienist

För dig som har tandvärk, skadat, slagit ut en tand eller har andra akuta problem med dina tänder.

Lider du av någon form av tandvärk, slagit ut en tand eller tappat en lagning så erbjuder vi på DailyDental akut tandvård. Du som patient kan vara trygg i vetskapen om att ditt välmående alltid står i fokus. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med lång erfarenhet och förståelse för din situation.

För att boka akuttandvård hos oss kan du antingen boka online eller ringa oss på telefon. Välkommen att kontakta oss via bokning@dailydental.se eller ring 035-100 622.

1177 – Om du inte har råd med akuttandvård

Ibland kan du behöva tandvård fast du inte har råd att betala för den. I så fall kan det finnas olika lösningar som ändå gör att du kan få den tandvård du behöver. Du kan i särskilda fall få en avbetalningsplan hos oss eller så kan du behöva ansöka om ett lån på banken. Vill du betala med faktura eller ansöka om en delbetalning på din behandling fråga personalen på DailyDental. Klick på länken och hittar DailyDental även på vårdguiden 1177.

Faktura eller delbetalning av din tandvårdsbehandling

Vid en akut undersökning fastställer tandläkaren och tandhygienisten ditt behov av tandvård och lägger fram en plan för vad du behöver åtgärda och hur du kan betala din faktura genom en delbetalning.

Faktura / Delbetalning
Vårdguiden 1177
DailyDental på 1177

BOKA AKUT TANDVÅRD

ALLMÄNNA FÖRFRÅGNINGAR

  • 035-100 622
  • bokning@dailydental.se

  • Stellan Mörners gata 14
    302 26 Halmstad

Öppettider kliniken

Vi har under jul/nyår ledigt och kliniken är stängd. Vi har åter öppet 8/1 kl.10.00-16.00. För kontakt utanför öppettider hänvisar vi till vår mejl: info@dailydental.se

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag09:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
LördagStängt
SöndagStängt